Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkomen til Fjon Fjellkyrkje


Fjon Fjellkyrkje er ein ubetent kombinert leirplass/kyrkje som ligg i Matredal i Masfjorden kommune. Kyrkja ligg vakkert til ved inngangen til dei flotte fjellområda i Stølsheimen og Matrefjella, og er eigd av alle sokneråda i Nordhordland prosti. Leige er basert på eige stell og me har plass til rundt 40 overnattingsgjestar (sjå eigen info om reduksjon grunna corona). Ta kontakt med oss på telefon eller bruk bookingskjemaet under for å tinga kyrkja. Sjekk bookingkalendar for ledige helger.Nyhende:

Fjellkyrkja er åpen for normal bruk- ingen Korona-restriksjonar. Det er fleire ledige helger utover våren. Bruk sjangsen til ei flott helg. Me har no også Wifi via fiberlinje . Pr.23.mars- det er ca 1m snø når ein kjører anleggsvegen til Svartevatn. Tur til Austebotsfjellet, Eggane og Godbotsfjellet kan anbefalast. (sjå bilde). Tur til Gleinefjell er også super. 

Årsmelding/vedtekter:

 Kopi finn de her

Booking (sjå bookingkalendar)

 Svarskjema

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn